Det står skrevet …

Bøger

Hvis du har gode bogideer eller mangler ordene til din egen udgivelse, så hjælper jeg gerne enten som rådgiver, gennemlæser, ghostwriter eller som forfatter. Der er mange måder at få sine bøger – fagbøger som skønlitterære – udgivet på. Det kan være svært at komme igennem nåleøjet hos de store forlag, men der er også mange muligheder for selvudgivelser eller mindre forlag, eksempelvis Forlaget Fevre. Økonomien kan vi sammen kigge på. Mange virksomheder støtter interessante udgivelser, der er mange fonde og lige så mange muligheder for at kombinere sponsorater med annoncer og støttemidler. 

I juni 2017 udkom jeg med biografien “Vagabonden Kim” – Fri som fuglen, fanget i mønsteret og i april 2017 med fagbogen “Tag imod! … hjælp til især kreative iværksættere – begge hos Forlaget Fevre

Gennem de seneste 10 år har jeg skrevet på et par skønlitterære romaner, men ingen af dem har endnu set dagens lys. De lever deres eget liv i min computer og inderst i skuffen.  

 Mails til min business mentor

I 2014 udkom min første bog hos Forlaget Kahrius, som jeg skrev sammen med min business mentor, Henri Rix, og som handler om iværksætteri, drift og udvikling af små virksomheder. Med et smart ord: Small business! Titlen er: Mails til min (business) mentor. Du kan finde bogen på mange biblioteker rundt i landet.

 

Projektbog

Virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.m. har jeg også samarbejdet med om forskellige udgivelser. Det var bøger, der omhandlede større projekter samt magasiner, der udkom flere gange årligt. 

 Du kan også læse mere af mig på bloggen