Det skrev de …

 

Presse

Der har været skrevet meget i pressen om mig og af mig, om min anderledes café og om mit arbejde, men jeg synes det meste er forældet. Måske husker Google noget af det. Prøv!

Hvis du har brug for et foto i forbindelse med redaktionelt stof, er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder jeg et ungdomsfoto i gemmerne!

 

Mine to fagbøger har begge fået lektørudtalelser – dvs. en vurdering til bibliotekarerne.

Lektørudtalelse på bogen: Tag imod! Maj 2017

… Sympatisk lille iværksætterguide med et klogt budskab om også at søge og tage imod hjælp fra andre. Anbefales på større biblioteker. 

Lektørudtalelse på bogen: Mails til min business mentor. 2014

… hvert afsnit afsluttes med en række statements og gode råd, der opsummerer pointer i det foregående afsnit. Bogen mangler opstramning, den har en lidt snakkende, løs og privat karakter, men sidder man i samme situation som iværksætteren, kan man måske blive inspireret og hjulpet af refleksionerne vedrørende de problemstillinger, man i den situation støder ind i. Samlet konklusion: Personlig præget brevveksling mellem en iværksætter og hendes business mentor med råd og anbefalinger.

Måske ikke den bedste anmeldelse af min første bog – Mails til min business mentor, men der gives faktisk kun få lektørudtalelser til de mange nye bøger, som hver dag kommer på markedet. I dag står bogen på 21 biblioteker i Danmark.