Det står skrevet …

Bøger

Hvis du har gode bogideer eller mangler ordene til din egen udgivelse, så hjælper jeg gerne enten som rådgiver, gennemlæser, ghostwriter eller som forfatter. Der er mange måder at få sine bøger – fagbøger som skønlitterære – udgivet på. Det kan være svært at komme igennem nåleøjet hos de store forlag, men der er også mange muligheder for selvudgivelser eller mindre forlag, eksempelvis Forlaget Fevre. Økonomien kan vi sammen kigge på. Mange virksomheder støtter interessante udgivelser, der er mange fonde og lige så mange muligheder for at kombinere sponsorater med annoncer og støttemidler.

Virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.m. har jeg også samarbejdet med om forskellige udgivelser. Det var bøger, der omhandlede større projekter samt magasiner, der udkom flere gange årligt. 

I 2014 udkom min første bog hos forlaget Kahrius: Mails til min business mentor. I foråret 2017 udkom jeg på Forlaget Fevre – mit eget forlag – med: Vagabonden Kim. 2018 med: Tag imod! Hjælp til især kreative iværksættere og senest i 2019 med: Lort og lagkage. 

Bøgerne kan købes hos din lokale boghandler, hos www.saxo.com eller lånes på biblioteket. 

Du kan følge mit forfatterskab på bloggen eller på Facebook – se link nederst på siden.