Min baggrund …

Hanne Fevre

 

Mine erfaringer er høstet gennem mine kunder som selvstændig kommunikatør siden 2000. Jeg har også lært en del i mine tidligere jobs som informationschef på teknisk skole, konsulent hos Mercuri Urval, HR-chef i Berlingske Avistryk og senest som kreativ tænkende projektleder.

Har haft mange, meget blandede opgaver, som eksempelvis undervisning på diverse kurser, har skrevet artikler og udgivet et fagblad, små som store tekstforfatteropgaver og teksten til en smykkegave til Danmarks dronning (det giver mig desværre ikke ret til at bruge titlen: Kongelig hofleverandør!). Oprindeligt er jeg uddannet på revisionskontor, har sideløbende med forskellige jobs taget en lederuddannelse, er merkonom i organisation og digital markedsføring samt en informationsjournalistisk uddannelse – foruden et hav af kurser inden for blandt andet NLP, erhvervspsykologi, PR, designprocesser samt grafisk facilitering. Tidligere har jeg lagt mine kræfter i frivilligt arbejde både som kommunikatør i sportsforeninger, hos Kolding Frivilligcenter, som bestyrelsesmedlem i Kvindehuset og senest støttet iværksættere som mentor gennem Business Kolding (det har jeg også skrevet en bog om: Tag imod).

I 2011 sprang jeg ud i servicefaget – på meget dybt vand! Jeg åbnede en arbejdscafé, butik og galleri i Kolding – Cafetik Refugiet. Senere blev konceptet lavet til franchising og Herning kom til i januar 2013. I november 2013 blev Refugiet i Kolding solgt og i maj 2014 ophævede vi franchiseforetagendet. Du kan læse mere om iværksætteriet i min bog: Mails til min mentor, der udkom i februar 2014.

Privat er jeg gift med Finn – vi har haft sølvbryllup, og det siger vist nok om min alder – og vi har sammen to voksne sønner. Jeg har en mani med sko og saltlakrids. Elsker kunst, design og en kort løbetur. Mine største værdier er ærlighed, livsglæde og god rødvin. Mine mål med arbejdslivet er at skabe udvikling og se resultater, mens jeg har det sjovt. Betegnes af mange som en ildsjæl, en iværksætter med stort temperament og særdeles loyal. Mit motto er – sagt af Walt Disney: If you can dream it, you can do it!

Hanne Fevre, Kolding, cvr 25 88 06 92