Sommeren er lige om hjørnet. For mig og min lille business betyder det hviletid. Mine kunder har ikke tid til at sætte flere nye projekter igang før efter ferien. Deres ferie varer samlet set fra nu til midt august. Imens hviler jeg. Som selvstændig gennem næsten 20 år kender jeg årets cyklus, og derfor kan jeg nyde de stille perioder. Give mig selv tid til eftertanke, optankning, omprioritering, nedjustering og i det hele taget kigge på arbejdslivet lidt fra helikopter perspektivet. Det er en skøn tid. Jeg kigger på de frø, der er sået, lader de projekter gro, som allerede er plantet og smider lidt gødning hist og pist. Nogle gange fortsætter alt som før, når hjulene igen ruller, andre gange sker der drastiske ændringer. I år kommer der i hvert fald visse forandringer. Mere om dem efter sommeren. Håber du nyder arbejdslivet lige så meget som jeg gør.